NAUGHTY BRGR

KATSO KAIKKI KUVAT

Naughty BRGR on burgerimies Akseli Herlevin luotsaama gourmet-burger-ravintolaketju, jonka seitsemännen ravintolan suunnittelusta saimme vastata. Olemassa olevaa rohkeaa konseptia kirkastettiin sekä tilan mielenkiintoista historiaa kunnioitettiin tuomalla entiseen huoltoasemamiljööseen mausteita moottoriurheilusta.

Yksi suunnittelun ohjenuoristamme on, että yksikään Naughty BRGR -ravintola ei ole vain hyvän burgerin etsijälle vaan myös ”state of mind”, joka näkyy kaikkialla tilassa lattiasta kattoon ilman kompromisseja.

Ensimmäinen Franzin alusta asti suunnittelema Naughty BRGR - ravintola avasi ovensa Lahdessa keväällä 2021.

"Franzin suunnittelijat ovat kuunnelleet meitä sekä omaksuneet brändin ajatuksen erinomaisesti. Konsepti jalkautettiin tilaan ymmärtäen Naughty BRGR:n syvin olemus, tuoden sinne paljon luovia hienoja ideoita ilman tarkkaa tietoa budjetista. Suunnittelijoilta löytyy vahva ymmärrys ravintolamaailman lainalaisuuksista käytännön tasolla ja sen lisäksi kommunikointi oli ketterää ja projekti edistyi jouhevasti tiukasta aikataulusta huolimatta. Lopputuloksessa näkyy Franzin vahva osaaminen, taiteellisuus sekä brändin ja konseptin ymmärrys.”

Joseph Youssef
Development Director
Naughty BRGR

KIINNOSTUITKO?

Maiju Hasko
+358 44 7380551
maiju.hasko@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN