SANCHOME

KATSO KAIKKI KUVAT

Moderni japanilainen Sanchome Restaurant and Bar on sisustukseltaan yhdistelmä umamin tummia sävyjä ja mison hentoa vaaleutta. Murretut vaalean ja tumman sävyt sekä laadukkaat materiaalit ja käsityö luovat harmonisen aistillisen lopputuloksen. Uniikki sijainti Helsingin keskustan ikonisimman Hotel Kämpin yhteydessä täydentää kokonaisuuden.

Porrastettu tila on jaettu pienempiin osiin, jotka ovat ilmeeltään ja rytmiltään erilaisia. Suorakaiteen muotoisen tilan pitkällä seinällä on avokeittiö sekä ravintolan ehdoton helmi Roku Omakase. Omakase on uniikki ja intiimi kuusipaikkainen ravintola ravintolan sisällä: Vain kuusi asiakasta illassa pääsee osaksi japanilaisen keittiön salaisuuksista ja seuraamaan sushimestareiden toimintaa lähietäisyydeltä.

Ravintolan näkymät ovat samaan aikaan avoimia ja rajattuja. Pilarit ja läpikuultavat säleiköt rytmittävät tilaa ja luovat jännitteitä eri tilojen välille. Ruokailijalle herää luontainen mielenkiinto tutkia tilaa kaikilla aisteillaan.

Vaalea baarialue kutsuu viihtymään baaritiskin ääreen tai istumaan seurueen kanssa. Isot ikkunat avautuvat baarista kävelykadulle, jossa on myös rauhallinen terassi.

Sanchome Restaurant and Bar sekä Roku Omakase on kolmas Tomi Björck & hänen yhtiökumppaneiden kanssa toteutettu upea ravintolahanke. Kuten aiemmissakin suunnitteluhankkeissa (Lily Lee ja Boon Nam) sisustus on suunniteltu ruoan ja juoman ympärille. Näiden kahden saumaton liitto luo asiakkaalle kokonaisvaltaisen kuuden aistin elämyksen.

KIINNOSTUITKO?

Maiju Hasko
+358 44 7380551
maiju.hasko@franz.fi

OTA YHTEYTTÄ