ALDER & SOUND

No items found.

Alder & Sound on kasvuyhtiöiden ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien konsernien luottokumppani kaikissa vero- ja lakiasioissa.

Franz sai tehtäväksi suunnitella faceliftin yrityksen Helsingin keskustan toimistotiloihin. Toiveena oli muuttaa tilan toiminnallisuus perinteisestä toimistosta yhteisölliseksi tilaksi, jossa on mahdollista työskennellä monimuotoisesti sekä mukava viettää myös vapaa-aikaa.

Tilan keskiöön muotoutui kahvilamainen loungetila, jonka jatkumoksi suunniteltiin lämminhenkinen kattoterassi kaupungin parhailla näkymillä. Neuvottelu- ja sosiaalitilat saatiin toimimaan hyvin näiden rinnalla. Toimiston päätyihin puolestaan asettui luontevasti avo- ja hiljainen työtila joiden rytmitystä jaettiin kalusteisiin integroiduilla pienillä neuvotteluhuoneilla sekä puhelinkopeilla.

Tilan alkuperäinen arkkitehtuuri ohjasi suunnittelua ja olemassa olevia elementtejä pyrittiin korostamaan. Materiaaleiksi valittiin aikaa kestäviä luonnollisia materiaaleja ja sävypalettiin valittiin sävyjä yrityksen brändin väripaletista. Valaistuksen suunnittelussa otettiin huomioon valaistuksen ohjaaminen jolloin pystytään tilan ilmettä muuttamaan halutessa sopivaksi myös iltatilaisuuksiin.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN