Lapland Hotels Arena

No items found.

Tampereen Lapland Hotels Arena avasi ovensa vuoden 2021 lopussa ollen hotelliketjun suurin kohde. Kaupungissa jo toimiva Lapland Hotel Tampere sai rinnalleen konseptiltaan hiukan modernimman, mutta samaan Lapin mystiikkaan pohjaavan hotellin. Sen sijoittuminen keskelle kaupungin sykettä ja tapahtumakeskiötä luo kiehtovan vastakkainasettelun rauhallisuudellaan.

Hotellin kantava teema, pohjoisen valoisa kesä ja tunturipurojen liplatus kuljettaa asiakkaan kohti syyskesän iltoja, kuuran koristelemien tunturikoivujen ja rouheiden kivien luokse, tummenevan tähtitaivaan syleilyyn. Tarina alkaa asiakkaan astuessa sisään hotellin tiloihin ja jatkuu läpi eri tilojen aina huoneeseen saakka.

Hotellissa on 273 huonetta ja huonetyyppien monipuolisuus antaa valinnanvaraa omien elämysten luomiselle. Huoneiden valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin yksin majoittuville, pariskunnille, kaveriporukoille sekä perheille. Erityisen hotellista tekee sen sijainti osana areenakokonaisuutta ja Areenan sisään sekä kaupungin yli avautuvat hulppeat maisemat.

Arena view-huoneissa asiakas on tapahtumien keskiössä aitionäkymillään ja 10. kerroksen hulppeat suitet antavat parastaan luxusta kaipaaville. Hotellin yli 72 saunaa tarjoavat rauhoittavia hetkiä niin osana huoneita kuin kattoterassin upeassa saunamaailmassa, jotka lämpiävät asiakkaille Tampereen kattojen yllä.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN