ORIGINAL SOKOS HOTEL ALEXANDRA

No items found.

Jyväskylän keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Alexandran uudistus valmistui keväällä 2024. Uudistuksen yhteydessä remontoitiin rakennuksen C-osa ja sen 106 hotellihuonetta. Franz vastasi koko uudistusalueen sisustuksen suunnittelusta sekä hotellin sauna- ja allasosaston muutoksesta sauna- ja kuntosalikäyttöön.

Suunnittelulta toivottiin järkeviä ja innovatiivisia ratkaisuja, joissa huomioitaisiin hotellin tärkeimmät asiakasryhmät. Vaikutteita suunnitteluun haettiin paikallisuudesta kuten Alvar Aallon muotokielestä. Huoneuudistuksen suurin muutos on Kilpasilla -huonetyyppiin toteutettu kahden hengen parvisänky. Neljä henkilöä majoittava huone on suunniteltu erityisesti lapsiperheille ja urheilujoukkueille. Kaksi muuta huonetyyppiä ovat nimeltään Aino ja Alvar.

Kestävän kehityksen periaatteet huomioitiin hankkeessa myös vahvasti kun kylpyhuoneiden alkuperäiset graniittiset allaskalusteet säilytettiin, huollettiin ja uudelleen käytettiin niiltä osin kun se oli mahdollista. Kyseistä punaista graniittia esiintyy erityisesti Jyväskylän alueella ja sitä on käytetty myös rakennuksen julkisivussa.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN