Roihu Genesta

No items found.

Suunnittelimme Porkkalankatu 3:ssa sijaitsevaan, vuonna 1986 valmistuneeseen Kemiran entiseen pääkonttoriin yleis- ja ulkotilojen päivityksen. Nykyään Genestan omistama kiinteistö sijaitsee Ruoholahdessa paraatipaikalla Länsiväylän kupeessa.

Hankkeen tavoitteena oli avartaa aulatiloja rakennuksen toimintoihin ja arvokkuuteen paremmin sopivaksi, raikastaa piha-alueiden ilmettä ja toimivuutta sekä päivittää parkkihalli kiinteistön muun ilmeen mukaiseksi. Tämän lisäksi koko talon yleisopastus oli suuressa roolissa suunnittelussa.

Talossa on suuren aulatilan lisäksi vuokrattavia toimitiloja 8 kerroksessa sekä kellarikerroksiin sijoittuvat virkistys- ja liikuntatilat sekä parkkihalli.
Franz suunnitteli aulan valaistuksen sekä kalustuksen sekä pintojen päivitykset kiinteistön historiaa kunnioittaen.

Aulan punertava kivilattia sekä aulasta nouseva portaikko oli suunnittelussa isossa roolissa ja talon korkealle nousevista ikkunoista avautuva näkymä haluttiin ottaa osaksi kokonaisuutta uusine kalusteineen, opasteineen ja viherkasveineen. Talon pääaulaan suunniteltiin arvokkuutta henkivä tiskikaluste aulapalvelua varten, wc-tilat saivat uuden ajattoman raikkaan ilmeen sekä porraskäytävien pinnat päivittyivät raikkaammiksi ja kulkua ohjaaviksi.

Nykyään Roihu -nimeä kantava kiinteistö palvelee kokonaisvaltaisesti ja joustavasti eri alojen yrityksiä Helsingin business-elämän sykkeessä.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN