Savonlinna Seurahuone Apartments

No items found.

Savonlinna Seurahuone Apartments muuntui kesähotellista ympärivuotiseksi majoitustarjoajaksi Savonlinnan ikonisen Hotelli Tottin yhteyteen alkukesästä 2022. Kohde laajentaa Osuuskauppa Suur-Savon palvelutarjontaa mahdollistamalla myös pidempiaikaisen majoituksen hyvin varustelluilla huoneillaan. Lähes jokaisesta huoneesta löytyvä keittiö ja tilojen avartaminen tekevät majoittumisesta viihtyisää ja helppoa.

Huoneiden teemat ovat ammentaneet materiaali- ja värimaailmansa paikallisuudesta; tummia sävyjä henkivät huoneet kertovat Olavin tarinaa, Saimaa sen sijaan on inspiroinut raikkaiden vihreänsävyisten huoneiden luonnonläheistä väripalettia, sekä Aino Ackténin elämäntarinasta nostetut sävyt luovat lämpöä suurimpien huoneiden miljööhön. Käytävien harmoninen ja rauhallinen ilme nivoo kokonaisuuden yhtenäiseksi. Paikallisuus korostuu myös huoneista löytyvässä taiteessa ja valaisimissa.

Remontin yhteydessä uudistettiin hotellin 48 huoneiden sekä aula- ja käytävätilojen tilaratkaisut, pinnat, kalustus ja valaistus.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN