SCOLARE & ENOTECA BANCO VINI

No items found.

Helsingin keskustaan Postipankin kulmana tunnettuun Fabianinkatu 19 suunniteltiin Pekka Terävän Olo Collectionille uniikki italialainen ravintola Scolare ja samoissa tiloissa oleva Enoteca Banco Vini -viinibaari. Materiaali- ja kalustevalinnoissa korostuvat ekologisuus ja kiertotalous, jotka luovat runsaan persoonallisen tunnelman. Vanhat kivilattiat ja näyttävä alkuperäinen valokatto antavat syvyyttä purkutöissä paljastuneille rouheille ja eläville punatiili- ja betonipinnoille.

Tilan materiaalien lisäksi myös suuri osa irtokalusteista on vanhoja niin kierrätettyjä kuin kunnostettujakin. Kiintokalusteiden elävä puupinta tuo tilaan lämpöä ja tyylikkyyttä. Yksi ravintolan näyttävimmistä elementeistä on ravintolan pääsaliin sijoitettu viinihuone, joka jakaa baarin ja ravintolasalin omiksi tiloikseen. Viinibaarin ja ravintolansalin lisäksi Scolaressa on kaksi kabinettia ja näyttävä avokeittiö.

Tunnelma ravintolassa on avara, mutta lämmin. Persoonalliset yksityiskohdat, kalusteet ja näkymät inspiroivat ja täydentävät ravintolaelämystä. Värikkäät taideteokset, aidot materiaalit, haptisuus ja lämmin tunnelma ovat vahvasti läsnä, luoden kokijalleen mahdollisuuden matkustaa aistien maailmaan.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN