BISOUBISOU

Bisoubisou Brasserie & Bar sijaitsee SRV:n rakennuttamassa 26-kerroksisen Horisontti-tornitalon 24. kerroksessa 100 metrin korkeudessa. Ravintola aukesi keväällä 2025. Ravintoloitsijoina toimivat Teemu Aura ja Maiju Åstedt. Franz vastasin koko ravintolatilan sisustussuunnittelusta.

Suunnittelun tavoitteena oli luoda runsautta ja rosoisuutta tarjoileva brasserie & bar. Ravintolasalin sisustus on inspiroitunut New Yorkista ja sen tumman rustiikkisesta tyylikkyydestä. Kontrastia salin sisustukselle tuo upeat laajasti avautuvat näkymät ja vuoden aikojen mukaan vaihteleva valo, joka antaa ravintolalle omaleimaisen luonteen. Ravintolan konsepti mahdollisti kestävän kehityksen huomioimisen niin kalusteissa, valaisimissa kuin myös pienissä yksityiskohdissa kuten tarjoiluastioissa ja somisteissa. Kestävän suunnittelun huomioiminen näkyy vahvasti pintamateriaaleissa, sillä koko WC-tilojen lattia on toteutettu keraamisten suurlaattojen hukkapaloista. Horisontti tornitalolle tavoitellaan korkeinta Platinium-tason LEED-ympäristösertifikaattia.

"

BISOUBISOU