ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI

No items found.

Ikoninen Hotelli Puijonsarvi tunnetaan viihtyisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan niin majoittumisen kuin tapahtumienkin keskipisteenä. Hotellin historia kulkee peräti 1870-luvun alkuun saakka, ja jonka tarinat kantavat useiden sukupolvien välillä jaettavaksi.

Projektimme kattoi hotellin huoneiden ilmeen uudistuksen (Standard, Superior, Suite) sekä huonekäytävien sekä hissiaulojen päivitykset. Hotellin motto on tehdä asiakkaan arjesta juhlaa ja toiveista totta, ja tämä toimi myös innoittajana tilojen uuden ilmeen suunnittelussa. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan säästimme osan pintamateriaaleista ja sovitimme suunnitelmamme näihin sopiviksi. Tämän lisäksi materiaalit on valittu tarkkaan aikaa ja kulutusta kestävistä vaihtoehdoista.

Yhtenäiseksi ja läpilinjan jatkuvaksi teemaksi valittiin musiikki ja tanssi, mikä korostaa paikallisuutta ja Kuopiossa vallitsevaa vahvaa taiteellista henkeä. Teema on vahvasti läsnä niin pintojen kuoseissa, värityksessä, valaisimissa kuin opasteissakin. Halusimme luoda ahaa-elämyksiä yksityiskohtien, taiteen sekä somisteiden kautta. Huonekäytävien matossa aaltoilee suunnittelemamme uniikki kuosi, joka ohjaa huoneisiin. Huoneiden seiniltä löytyvät väreileviksi leikatut muotolevyt sekä paikallisen kuvaajan teokset Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumasta, jotka luovat tiloihin viimeistellyn silauksen. Hissiauloihin on jätetty tilaa paikallisen taiteilijan näkemykselle teemasta interaktiiviseen teoksen muodossa.

Hotellista löytyy myös Rokki-suite, joka hiottiin jokaista detaljia myöten juuri Kuopiolaiseen anteeksipyytelemättömään rock-henkeen sopivaksi. Huoneessa voi mm. nukkua samassa sängyssä basson kanssa sekä nauttia huippu-soundeista oleskelutilan stereoissa.

LISÄTIEDOT

MARKUS VIIPERI
+358 50 343 3074
MARKUS.VIIPERI@franz.fi

OTA YHTEYTTÄTAKAISIN